Καλώς ήρθατε

Το «2 Μαζί» είναι ένα εστιατόριο Ελληνικής δημιουργικής κουζίνας που βρίσκεται στις παρυφές της Πλάκας, στον αριθμό 48 της οδού Νίκης. Υπέρμαχος της ποιότητας, ο ιδιοκτήτης του Ηλίας Γώγος έχει σαν πηγή έμπνευσής του ότι πιο εκλεκτό παράγει τούτος ο τόπος. Κρέατα, ψάρια, χειροποίητα ζυμαρικά και παραδοσιακές πίτες παντρεύονται με βότανα, αρωματικά αλλά και κάθε βρώσιμο άνθος, ιδιαίτερης γευστικής και θεραπευτικής αξίας. Delicatessen μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την κουζίνα του εστιατορίου. Έχουμε θέσει τον πήχη υψηλά, ευελπιστώντας να μεταδώσουμε τη βαθιά αγάπη μας για το καλό φαγητό. Στόχος μας είναι να αφυπνίσουμε όλες σας τις αισθήσεις, να επανασυστήσουμε γνώριμες μα ξεχασμένες γεύσεις αλλά και να δημιουργήσουμε νέες προς τέρψιν του ουρανίσκου σας. Σας περιμένουμε με χαρά στον χώρο μας, ένα πανέμορφο νεοκλασικό του 19ου αιώνα, για να θυμηθούμε την εποχή εκείνη που η ζωή είχε τη «γεύση της παρέας».

Εσείς κι εμείς …2 ΜΑΖΙ γιατί αυτό είναι που μετράει τελικά!

Το εστιατόριο

 

Συναντάμε το εστιατόριο 2Μαζί στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην οδό Νίκης 48.  Το οίκημα βρίσκεται μόλις 500μ από την πλατεία Συντάγματος και 5 λεπτά από την οδό Αεροπαγίτου και την Ακρόπολη, εκεί στις παρυφές της Πλάκας, στο ισόγειο ενός νεοκλασικού του 19ου αιώνα.

Ο χώρος λιτός, πολυτελής αλλά παράλληλα φιλόξενος και ζεστός αποπνέει πραγματική αρχοντιά. Ένας κούρος, ένα έργο τέχνης από στάχυα, πίνακες από σοκολάτα και ασήμι, όλα δημιουργούν εικόνες από την Ελλάδα του Τσαρούχη και του Ελύτη.
Το εστιατόριο είναι συνολικής χωρητικότητας 60 θέσεων.
Ο χώρος χωρίζεται σε 3 μέρη:

  • την κυρίως αίθουσα (40 ατόμων)
  • το prive (20 ατόμων)
  • το μπαρ

Διακρίσεις

  • 2009-2010 Βραβείο Βήμα Gourmet
  • 2010-2011 Βραβείο Βήμα Gourmet
  • 2016 FNL Best restaurant awards
  • 2016 -2017 – 2018 – επιλεγμένο από τον οδηγό Michelin Guide
  • Trip Advisor – επιλεγμένο εστιατόριο

Τα νέα μας

Μαθήματα μαγειρικής

Επικοινωνία – Χάρτες

Επικοινωνία

 

 Νίκης 48 Σύνταγμα, 10525, Αθήνα
Έχετε κάποια ερώτηση;
info@2mazi.gr
Θέλετε να στείλετε βιογραφικό;
rmanager8@gmail.com
cv@2mazi.gr
Για το τηλεφωνικό κέντρο μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο

Δευτ – Κυρ 09:00 – 22:00

210 3222839
Ανοιχτά καθημερινά από τις 12.30
Πάρκιγκ θα βρείτε παραπλεύρως του εστιατορίου στην οδό 

Που βρισκόμαστε